A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Link interjú Nagy Dáviddal, a Supernem dobosával

2023. január 13., 19:44

Január 14-én, vagyis szombat este az Akvárium Klubban kezdi meg az évet a Supernem. Ennek örömére a zenekar dobosát, Nagy Dávidot kérdeztük jelenlegi és mindenkori kedvenc zenéiről, illetve arról, melyik Supernem számot szereti mostanában leginkább játszani.

Csak hogy olyan hasonlatot válasszunk, amit kiskorúak is elolvashatnak: egy Supernem koncert pont olyan, mint amikor az ember elmegy a kedvenc éttermébe, és kikéri a kedvenc kajáját: nem lehet benne csalódni, és mindig elégedetten távozhatunk. Kábé 15-16 éve járok Supernemre, és még egyszer sem láttam tőlük rossz koncertet. Ennek nagy valószínűséggel egyetlen (közhelyes) oka van: baromira szeretik, amit csinálnak, a lelkesedésük mindig átragad a közönségre, akik aztán megsokszorozva ontják ezt vissza a színpadra, és már áll is a Supernem buli.

Nem lesz ez másként most szombaton se az Akváriumban, ahol a Supernemnek a Sorbonne Sexual melegít majd, és ahol – mint Dávid elárulta – a zenekar eljátszik majd egy-két számot a jelenleg készülő új nagylemezről. Kíváncsian várjuk az új dalokat is, addig pedig hallgassuk meg Dávid kedvenc zenéit.

Fotó: Sinco

Kedvenc zenészeink, művészeink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – Nagy Dávid, Supernem

Mit hallgatsz most?

Mi volt a kedvenc dalod tavaly? 

Életed első meghatározó albuma?

Melyik Supernem számot élvezed mostanában leginkább élőben játszani?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

Facebook-esemény

Jegyek

Címlapfotó: Sinco

Drum and bass ünnep Goldie-val szombaton az A38 hajón
okt. 12., 15:01
Busta Rhymes megcsinálja a hétvégédet az Open Air Rádión
szept. 23., 16:27
Link interjú Balogh Attilával, a Lazarvs basszusgitárosával
szept. 13., 13:30