A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Révülj, bódulj, bólogass – megjelent a Hits from the Bong 2023-as DJ Muggs-remixe

2023. július 10., 15:15

Egészen felfoghatatlan, de az idén jelent meg harminc éve (’93. július 20-án) a Cypress Hill egyik örök klasszikus albuma, a Black Sunday, amin a rengeteg himnuszuk közül az egyik legnagyobb, a Hits from the Bong is volt. Ennek a számnak készítette el most új remixét a zenekar egyik alapítója és egyben producere, a zseni DJ Muggs.

Ez az a szám, ami alatt a koncerteken hagyományosan előkerül egy gigantikus vízipipa, aminek tartalmával egy elefántot is el lehetne altatni.

Az eredeti számban a Cypress Hill zenefelelőse, DJ Muggs, a zseni, Dusty Springfield Ponyvaregényben elhíresült dalából, a Son of a Preacher Manből vett ki és loopolt be egy hangmintát, amitől örökre megunhatatlanná és hipnotikussá vált a szám:

A Cypress Hill a napokban tette közzé a Hits from the Bong új, 2023-as DJ Muggs remixét, ami majd a Black Sunday hamarosan megjelenő deluxe LP kiadásán kap helyet. Addig is hallgassuk, és révüljünk.

És mivel megunhatatlan a szám, végül nyugodtan meghallgathatjuk a dal egy szintén kurva jól sikerült remixét, amit T-Ray készített anno a ’96-os Unreleased and Revamped című remix EP-re.

További kellemes kánikulát és bólogatást kívánunk mindenkinek.

Szerző:
Drum and bass ünnep Goldie-val szombaton az A38 hajón
okt. 12., 15:01
Busta Rhymes megcsinálja a hétvégédet az Open Air Rádión
szept. 23., 16:27
Link interjú Balogh Attilával, a Lazarvs basszusgitárosával
szept. 13., 13:30