A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Tekerd meg és táncolj! – az Anima Sound System remixlemezével kívánunk BUÉK!

2020. december 31., 17:24

Prieger Zsolt és zenekara direkt szilveszterre időzítette a Gipsy Sound Clash című 20 évvel ezelőtt megjelent albumuk egyik ikonikus számából, a Tekerdből készített remixlemezüket, amelyre 17 átdolgozást készítettek az Anima zenészbarátai. Ezzel a remix-parádéval kívánunk boldog(abb) új évet mindenkinek, beleértve természetesen az összes magyar zenészt, akik nélkül, ahogy az idén (sajnos) bebizonyosodott: nem élet az élet. De most ne ezen búslakodjunk, inkább tekerjük meg és táncoljuk!

Prieger Zsolt és Sound Systeme eredetileg egy Gipsy Sound Clash-remixalbumot tervezett megjelentetni a 20 éves évfordulóra, és azt ősszel koncerten bemutatni, de ez az esemény is elmaradt, viszont végül csak a Tekerdből annyi kiváló remix született, hogy úgy döntöttek, az év végén megosztják ezt velünk egy külön lemezen.

„Direkt időzítettük szilveszterre a megjelenést, hogy az emberek pöröghessenek, táncolhassanak rá, a Gipsy Sound Clash-t újraértelmező albumot pedig tavasszal jelentetjük meg majd külön. Mindenkinek boldog új évet kívánunk” – üzente ma, 31-én Prieger Zsolt az Open Air Rádió hallgatóinak (is), bázisáról, a Nemdebárból.

Szóval, tekerd meg és táncolj!

A teljes album:

Drum and bass ünnep Goldie-val szombaton az A38 hajón
okt. 12., 15:01
Busta Rhymes megcsinálja a hétvégédet az Open Air Rádión
szept. 23., 16:27
Link interjú Balogh Attilával, a Lazarvs basszusgitárosával
szept. 13., 13:30