A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Vidám vasárnap: itt a Red Hot Chili Peppers új klipje és albuma!

2022. október 16., 14:02

Tegnap tették közzé a Red Hot Chili Peppers tegnapelőtt megjelent, tizenharmadik nagylemezének, a Return of the Dream Canteennek új kislemezét, a The Drummert, aminek elején Anthony Kiedis a felkonfban elmondja, hogy természetesen ennek a számnak a címe nem lesz soha az, hogy: The Drummer.

Mint azt minden rendes RHCP-rajongó tudja, a John Frusciante visszatérését követő előző album, az április 1-én megjelent Unlimited Love producere a világ egyik legismertebb és legnevesebb hangmágusa, Rick Rubin volt, ahogy ennek is, hisz a Return of the Dream  Canteen is akkor készült. Vinylen az album dupla, CD-n szimpla, és 17 dal van rajta, úgyhogy ellehetünk vele egy darabig.

És ha már The Drummer, a dobos, Chad Smith az albumról azt mondta: „Mivel nem szorított az idő, írtunk egy csomó zenét, csak írtunk és írtunk, végül pedig felvettük az összes dalt. Mindig többet veszünk fel, mint ami egy lemezre fér, ezért vannak számok, amik így gyakran befejezetlenek maradnak és elkallódnak. De ezúttal mindet befejeztük. Egyszerűen úgy éreztük, hogy túl sok jó dalunk van ahhoz, hogy ne adjunk ki még egy lemezt. Ez nem egy B-oldalas számok gyűjteményes lemeze vagy ilyesmi. Mindegyiket jónak találtuk.”

Reméljük, ti is így lesztek ezzel.

És akkor a teljes album, amihez vidám vasárnapot kívánunk!

Drum and bass ünnep Goldie-val szombaton az A38 hajón
okt. 12., 15:01
Busta Rhymes megcsinálja a hétvégédet az Open Air Rádión
szept. 23., 16:27
Link interjú Balogh Attilával, a Lazarvs basszusgitárosával
szept. 13., 13:30