A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kedves kis animációs klippel jelentkezett Sting a reggeli kávédhoz

2021. november 22., 1:20

The Bridge címmel a napokban jelentette meg (15-ik) stúdióalbumát a (17-szeres Grammy-díjas) Sting. A lemez természetesen már megrendelhető az oldaláról, de sokkal környezettudatosabb és szimpatikusabb lenne, ha elsétálnál valamelyik még működő lemezboltba, és ott vásárolnád meg magadnak.

Az új albumról az első kislemez az If It’s Love, amiről a The Police egykori énekese azt mondta: „Bizonyos, hogy nem én vagyok az első dalszerző, aki a szerelmet egy gyógyíthatatlan betegséghez hasonlítja. Az If It’s Love az én hozzájárulásom ehhez a kánonhoz. A dalban a metaforikus szimptómák, a diagnózis, a tehetetlenség érzése elég ismerős mindannyiunk számára ahhoz, hogy mindannyian tudjunk rajta keserédesen mosolyogni.”

És valóban. Ha az If It’s Love nem is Sting pályafutásának egyik főműve, egy kedves, mosolyogtató dal, ami tök jóleső, pláne manapság, amikor kevés ilyen szám születik, és ha születik is, senki nem látja, hogy mosolygunk rajta.

A dal röviden arról szól, hogy Sting egy reggel az arcáról letörölhetetlen mosollyal ébred, ami vele marad borotválkozás, reggeli készítés és kávézás közben is, és mivel nem érti a dolgot, felhívja az orvosát, hogy megkérdezze, mi lehet a baj, aki azt mondja neki: ha a szerelmet kapta el, akkor arra nincs gyógymód, annak meg kell adnia magát, és ugyan kevés rá az esély, hogy a szerelmet kapta el, de ha mégis, akkor neki annyi. Aztán ezt a témát még boncolgatják egy kicsit.

A dal és a klipje reggeli kávézáshoz pont kiváló program lesz:

Az If It’s Love bő egy hónappal ezelőtt megjelent hivatalos videóklipje:

A dal szövegét itt olvashatod el, Stinget pedig élőben március 16-án és 17-én Budapesten és Debrecenben láthatod.

Drum and bass ünnep Goldie-val szombaton az A38 hajón
okt. 12., 15:01
Busta Rhymes megcsinálja a hétvégédet az Open Air Rádión
szept. 23., 16:27
Link interjú Balogh Attilával, a Lazarvs basszusgitárosával
szept. 13., 13:30